Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият се

...
Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият се
Коментари Харесай

ИТН зове: Да покажем сговор и трудолюбие! Ще работим за съставяне на правителство

Съществуват три съществени правилото, съгласно които човешкият живот процъфтява. Първият се основава на това, че множеството хора са естествено разнообразни и разнородни. Ние би трябвало да намираме пътя на един към различен и да се радваме на разликите, които носят душите и интелекта ни. Бих желал да покажем сговор, благоприлично държание и усърдие, уместно на високия морал и честност на народния представител. Това заяви Любомир Каримански от " ИТН " ( Има Такъв Народ )  от парламентарната естрада.

" Вторият принцип е любознателността. През вековете просветителите и будителите в нашите земи са отредили почтено място на българската нация измежду международното обучение и просвета. Необходимостта от възраждане и обновления е повече от жадувана нужни, посочи той. Съчетанието на познания и морални полезности могат да доведат до по този начин стремежи наш блян към минимизиране на корупцията и да доведат към нови порядки в България. Знанието е неповторим запас ", уточни Каримански.

Настъпил е моментът, в който хората с пристойни държания, честност, познания, умения и опит, е нужно да запретнат ръкави и да вземат решение проблемите на хората, пренебрегвайки и укротявайки егото. Нещата би трябвало да се случват, даже първоначално да е малко, те би трябвало да се случват. Новите генерации имат потребност от мотивация и среда да развиват знанията си в родината, а не да ги осъществят по света. Хората на образованието да развиват познанието и да дадат полет на своите научни достижения. Изкуствата да нямат загради за несбъднат гений. Възрастните хора чакат нашата ежедневна грижа. Жизненоважно е в законите, които ще бъдат подхванати в тази зала, да са насочат към околната среда - за възобновяваемо и дистрибутивно систематизиране на ресурсите ", уточни той.

Има Такъв Народ даде поръчка, че ще създадат всичко допустимо за сформиране на държавно управление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР